Més esport

May Peus, nou president de la FEDI

Esports d'hivern. L'aranès posa fi al mandat de dotze anys d'Eduardo Roldán, que no va passar a la segona volta de les eleccions. Serà el primer català que encapçala aquest organisme

May Peus serà el primer president català de la Federació Espanyola d'Esports d'Hivern (FEDI) després que ahir va guanyar unes eleccions molt renyides que es van celebrar a la seu del Consell Superior d'Esports. L'aranès va ser el segon candidat amb més vots en la primera volta, amb 13, tres menys que Juan Ramón Blanco i només un més que Eduardo Roldán, que aspirava a un quart mandat i que ja no va passar a la segona votació. Peus va recollir la majoria dels vots del president sortint i en la segona volta en va aconseguir 21, només un més que Blanco.

May Peus ha dut a terme una campanya molt intensa arreu de l'Estat, durant la qual ha encarnat el perfil de renovació que, des de molt sectors dels esports d'hivern, especialment perjudicat per la crisi econòmica, es reclamava a la federació espanyola. El nou president té 42 anys i va néixer a Vaquèira. És llicenciat en ADE i va ser corredor d'esquí alpí a l'equip espanyol. Posteriorment, es va titular com a entrenador i ha treballat durant 19 anys al Club Aranés d'Espòrts d'Iuèrn, en què ha fet les tasques d'entrenador, director tècnic i gerent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)