Futbol sala

Tres de tres a Benicarló

Futbol sala. El Barça espera aconseguir a la pista del Peníscola Bodegas Dunviro el tercer triomf per no perdre pistonada

El Barça visita avui el Peníscola Bodegas Dunviro de Benicarló (18 h) amb l'objectiu de sumar el tercer triomf en tres partits en la primera divisió de futbol sala i seguir el ritme de l'Inter Movistar. El conjunt local ha guanyat un partit –a casa contra el Montesinos per 2-1– i n'ha perdut un altre. El jugador més perillós del Peníscola és Charly Maza, que ha marcat dos gols. El màxim golejador blaugrana és Sergio Lozano, amb cinc gols. El conjunt castellonenc va pujar en el darrer exercici, però havia bastit anteriorment una trajectòria sòlida en la màxima categoria. El Peníscola té a les seves files el porter Chema Mella, cedit pel Barça, i disposa de tres homes més amb passat blaugrana: Fran Conde, que va jugar al Barça B fins al curs passat; el tanca David Asensio, i l'ala Javi Alonso, que van sortir del futbol sala formatiu culer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)