Més esport

Pere Marsinyach delecta

Programa curt. El patinador del Foment Cardoní va acabar segon rere l'italià Luca Lucaroni. Núria Gas (CP l'Aldea) va ser setena i Nàdia Alsinet (CP Tordera) va finalitzar en el dotzè lloc

Amb expressivitat, dots de ballarí i gran tècnica que va enfervorir la nombrosa afició, el cardoní Pere Marsinyach va obtenir ahir la segona millor nota en el programa curt i aspira fins i tot al títol en el programa lliure. A més, apuja la seva cotització en la combinada –figures obligatòries més programa lliure– desbancant els rivals que el van superar en obligatòries quan va ser setè. El millor va ser l'italià Luca Lucaroni.

Núria Gas (CP l'Aldea), va acabar setena i es manté viva en la lluita pel podi del programa lliure immersa en el grup selecte de deu noies que competiran demà –la resta, avui– i que no es tanquen cap porta. Gas, però, necessitaria una actuació de gran nivell i la conjunció astral idònia per aspirar al podi. Elegant, va lluir tot i una caiguda en la segona pirueta que la va decebre profundament. Nàdia Alsinet (CP Tordera), per la seva banda, va complir en el seu primer mundial i va ser dotzena –29 patinadores–. Novena en figures obligatòries, ara té al davant cinc patinadores que també la van superar dimecres i no té possibilitats de podi en la combinada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)