Més esport

Els germans Wis són quarts i aspiren a medalla

Reus 2014. Els catalans va fer ahir un bon disc curt i avui lluitaran en el programa llarg per pujar al podi de parelles d'artístic

Els patinadors catalans Javier i Nerea Wis (CP Sant Feliu de Codines) van finalitzar ahir en la quarta posició el disc curt de la modalitat de parelles d'artístic sènior i avui lluitaran pel bronze en el programa llarg. Els germans Wis van tenir una actuació lluïda en línies generals, malgrat que una desafortunada caiguda en l'última figura de l'exercici els va restar puntuació. Els catalans van ser cinquens en l'últim europeu disputat a Rocaraso (Itàlia). Els
millors ahir en el disc curt van ser els italians Elena Lago i Marco Garelli,
que van ser infinitament superiors i van obtenir puntuacions que van vorejar el 10.

També van entrar en escena amb les danses obligatòries de parelles de dansa els catalans Marina Gibaja i Ivan Dot (CP Tona), que van obtenir notes d'entre 6 i 8 i avui seguiran amb les danses originals. Els jutges no faciliten la classificació provisional de la disciplina.

Domini italià abassegador

Dotze del últims quinze podis en parelles de dansa dels últims cinc mundials han estat italians. Els dos últims podis, Taipei 2013 i Auckland 2012, van ser íntegrament transalpins. En parelles d'artístic, els italians s'han endut onze de les quinze medalles que hi ha hagut en joc en els últims cinc anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.