Més esport

Els Wis acaben cinquens

Reus 2014.Els germans catalans, que eren quarts després del disc curt, van quedar ahir lluny del podi. Els italians Lago i Garelli es van adjudicar amb autoritat i unanimitat l'or dels jutges

Els patinadors catalans Javier i Nerea Wis es van haver de confirmar ahir amb la cinquena posició final en la modalitat de parelles d'artístic després d'un disc llarg molt ben portat en tot el tram inicial i accidentat a les acaballes, amb caigudes i algunes descoordinacions que els van penalitzar. Els 430,6 punts dels patinadors del CP Sant Feliu de Codines van quedar lluny del podi tot i que havien acabat el disc curt dimarts en el quart lloc.

La parella italiana formada per Elena Lago i Marco Garelli es van imposar amb total unanimitat dels jutges amb un total de 532,7 punts. La segona posició, també decidida pels jutges per unanimitat, va ser per a Federica Vico i Andrea Laurenzi, amb 511,2 punts. El bronze se'l van endur els francesos Portet i Fouloy, que van mantenir el tercer lloc del disc curt.

En parelles de dansa, Marina Gibaja i Ivan Dot (CP Tona) ocupaven la tretzena posició després d'haver competit ahir en danses obligatòries i avui tancaran la disciplina amb les danses lliures.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)