Ciclisme

Christian Collados guanya i ja és líder

Ciclisme. Domina la copa gironina de BTT després d'imposar-se en la segona prova, disputada a Porqueres

Christian Collados va posar-se líder de la copa gironina de BTT gràcies a la victòria que, ahir, va aconseguir en la segona prova del calendari, disputada a Porqueres. El corredor del Bike Area Llagostera, que havia acabat segon en l'estrena als Masos de Pals només superat per Marc Trayter, absent ahir, va ser el clar dominador del circuit llarg (34 km), que va completar amb un temps d'1 hora, 54 minuts i 30 segons. Jordi Quintanas (Cromoly Bikes Vall del Terri) va entrar a la meta en segon lloc dos minuts més tard i Sergi Oller (Fanàtic Bikes Celrà) va completar el podi amb un retard de 3 minuts i 23 segons.

La volta de 25 km va tenir com a vencedor Jaume Estañol (Transports Porqueres), amb 1 hora, 49 minuts i 53 segons. El seu temps va ser quatre minuts millor que el del segon classificat, el cadet Jalil Nazar (Base Podium-Artsport). El també cadet Pau Quintana va tancar les tres primeres posicions amb un retard de 6 minuts i 17 segons. La victòria femenina va ser per a Anna Maria Pujolar (Serinyà-Càrniques Juià), que va acabar en 2h34:15. Les curses de 10 km, destinades a les categories infantil masculí i cadet femení, les van guanyar Àlex Martín (26:55) i Mireia Trias (34:12).

La propera prova de la copa gironina tindrà lloc diumenge que ve a Vilobí d'Onyar.