Més esport

Agirresarobe i Dolça Ollé guanyen a Empuriabrava

Triatló. La primera edició del Half va tenir 300 participants i es van esgotar dues setmanes abans els dorsals disponibles

Aimar Agirresarobe i Dolça Ollé van estrenar el palmarès del triatló Half Empuriabrava, que es va disputar diumenge sobre la distància de mig ironman amb 300 participants –les places que oferia l'organització es van exhaurir dues setmanes abans–. Entre els participants destacava la presència del paratriatleta internacional Daniel Llambrich (PT5) i el doble campió estatal de natació en aigües obertes Héctor Ruiz. El figuerenc va competir en la categoria de relleus amb l'equip Club Diversport i va sortir de l'aigua amb més de 5 minuts d'avantatge respecte als seus perseguidors. Els organitzadors van voler mantenir la norma del no drafting i van situar una moto amb jutges cada 20 metres, per evitar que els participants anessin a roda en el sector de bicicleta, de 90 quilòmetres.

Aimar Agirresarobe (Tolosaldeko) va completar el recorregut en 04h06:11, gairebé 10 minuts menys que el segon, Manuel Vaca (Wefeel Team). David Montañez (Blue Motors), que va fer 4h18:32, va ser tercer.

En la categoria femenina el triomf va ser per a la vallenca Dolça Ollé (Fasttriatlon), que va fer 4h40:02 i va avantatjar en més de mitja hora la segona classificada, Leonor Font (CE Picornell). Ariadna Coll (CN Terrassa) va completar el podi femení i l'Esportríssim 2 va guanyar en la prova de relleus amb 4h22:59.

Els organitzadors obriran les inscripcions per al 2015 en breu, amb 400 places i la qualitat dels circuits i el no drafting com a trets distintius.

Genís Grau tanca el 2014 a Vilanova

l'esportiu

El triatleta del Castellfollit va tancar la temporada en la quinzena edició del triatló de Vilanova i la Geltrú, disputat en la distància esprint i que es va acostar als 400 participants en la quarta i última prova de les Open Challenge Triathlon. Grau, en el seu primer any en la categoria sub-23, va compartir el triomf amb Albert Parreño (Fasttriatlon), sènior. Tots dos van completar el recorregut en 55:58, gairebé dos minuts menys que el tercer, Manuel Lloret. El triomf en noies va ser per a la júnior Clàudia Luna.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)