Handbol

Tibau envia un missatge de tranquil·litat als clubs

Federació Catalana d'Handbol. Assegura que les competicions continuaran i que si convé es crearà una junta gestora o una nova federació

El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, va voler enviar ahir un missatge de tranquil·litat als clubs amb vista de la possibilitat real de desaparició de la Federació Catalana d'Handbol pel seu contenciós administratiu amb l'Ajuntament de Cerdanyola per la concessió del parc esportiu municipal Guiera. “Estem pendents de la resolució del litigi, però en tot cas tenim tots els tràmits preparats per assegurar la continuïtat de les competicions. Si convé, formarem una junta gestora o crearem una nova Federació Catalana d'Handbol”, va comentar ahir Tibau.

El president de la Federació Catalana d'Handbol, Tomàs Moral, va denunciar dimecres la situació límit de l'organisme a conseqüència de la manca d'acord amb l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, fet que no li permet sortir del concurs de creditors. En aquest sentit, va convocar tota la família de l'handbol a concentrar-se dilluns vinent, a les
18.30 h, al davant del consistori cerdanyolenc, per llegir un manifest que tot seguit es lliurarà a l'alcaldessa, Carme Carmona, en què se li demana que obri la porta a una solució.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)