Més esport

La cita especial dels modestos

Handbol. El BM la Roca, l'Handbol Bordils i el Barça B es juguen avui el pas als vuitens de la copa del Rei contra tres equips que estan entre els set primers classificats de la lliga Asobal

El BM la Roca viurà avui (20.30 h) un dels capítols més importants de la seva història. El primer equip del club vallesà, que aquest curs ha pujat a la divisió de plata de l'handbol estatal, es disputarà un lloc per als vuitens de la copa del Rei contra el BM Zamora, el setè classificat de l'Asobal. Aquesta és la primera vegada que el BM la Roca disputa aquesta competició i la segona en aquest curs que s'enfronta amb un equip de la màxima divisió estatal –en la copa de Catalunya, els vallesans van perdre contra el totpoderós Barça–. Per la seva banda, l'Handbol Bordils es veurà les cares amb un vell conegut, el Benidorm (21 h), que va caure golejat en la visita de lliga al feu gironí del curs passat. A més, va ser el rival contra el qual el Bordils va aconseguir la victòria que li va donar l'ascens a la divisió d'honor de plata. Ara, els valencians són cinquens en la lliga Asobal i s'han convertit en l'equip revelació. El Barça B de Toni Gerona vol repetir la gesta del curs passat, en què es va quedar a les portes de la final a quatre de la competició. El primer pas per reeditar aquella fita és avui (19.30 h) contra el Frigoríficos Morrazo, quart classificat de l'Asobal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)