Més esport

Neix la Mitja dels Ibers

Curses de muntanya. Tona estrenarà la prova el diumenge dia 2, després de cinc edicions seguides de la duatló i amb les inscripcions obertes fins al mateix dia de la cursa

El Centre Excursionista de Tona organitza, el 2 de novembre, la primera edició de la Mitja dels Ibers, una mitja marató de muntanya amb gairebé 1.000 metres de desnivell positiu acumulat (960) que transcorre per corriols en el 65% dels seus 21 quilòmetres (la resta és pista el 25% i asfalt el 10%).

L'entitat i la seva secció de muntanya, avalada per cinc edicions de la duatló –corresponents al circuit de Duatlons de Terra Endins–, garanteix la qualitat del recorregut, els seus paisatges i avituallaments (quatre de sòlids i líquids i dos de líquids, i tres controls de pas) i la resta de serveis habituals, com ara pàrquing, dutxes, bossa del corredor amb obsequis (inclou samarreta), esmorzar i massatge a l'arribada, i sorteig de més obsequis, viatges, sopars i material esportiu.

La sortida de la cursa, per a la qual es poden fer les inscripcions mitjançant el lloc web i fins al mateix dia, serà a les 9 del matí. El brífing és cinc minuts abans i l'entrega de dorsals (i últimes inscripcions) des de les 7.45 h fins a les 8.30 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)