Atletisme

Estrena triomfal d'Adel

Atletisme. El migfondista palamosí guanya amb autoritat el cros de Calldetenes, en l'inici del calendari català de l'especialitat

El migfondista internacional Adel Mechaal (AA Palamós) va encetar la temporada amb una victòria en el cros de Calldetenes, que ahir obria el calendari català de l'especialitat. El palamosí va cobrir els 8.800 m del recorregut en 25:43 i va avantatjar en 10 segons Omar Oughzif i en 13 Mohamed Benhmarka, els atletes de l'AA Catalunya que el van acompanyar en el podi. La prova de Calldetenes, que amb 60 edicions és la més antiga del calendari català, va ser un bon test per a Mechaal, que el 16 de novembre té previst competir a Atapuerca, on coincidirà amb els principals especialistes estatals. En categoria femenina, la victòria va ser per a la veterana Montse Mas (Montornés).

En el cros de Santa Coloma de Farners van vèncer el promesa Ibrahim Chakir (CA Vilafranca) i la banyolina Esther Guerrero (FC Barcelona).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)