Ciclisme

Hermida, català de l'any

Ciclisme. La federació catalana escull el cerdà, que relleva Joaquim Rodríguez, com el millor ciclista del país el 2014, i Helena Casas és la millor en noies. Els premis s'entregaran el dia 15

Josep Antoni Hermida és el millor ciclista català del 2014, segons la junta directiva de la Federació Catalana de Ciclisme i a proposta de la comissió de tècnics. El cerdà, que comparteix el guardó amb Helena Casas –especialista en ciclisme en pista–, agafa el relleu de Purito, escollit el millor en les dues anteriors edicions del premi. Les distincions s'entregaran en la cloenda de la temporada del ciclisme català, que tindrà lloc a la sala d'actes de l'INEF de Barcelona, a Montjuïc, el dia 15.

Josep Antoni Hermida és considerat el millor ciclista de BTT del país i aquest any té amb el vuitè títol estatal i el sisè lloc en el rànquing de la copa del món –amb podis inclosos– els millors resultats, si bé la federació ha volgut reconèixer, també, la seva brillant i extensa trajectòria, que va iniciar, precisament, fa 18 anys amb el títol de campió del món júnior.

Helena Casas s'ha consolidat aquest any en les competicions internacionals, amb els sisens llocs en l'europeu i el mundial en keirin.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)