Més esport

Esquí de muntanya

Clàudia i el 2015

L'osonenca del Camprodon prepara les competicions d'esquí, que enllaçarà amb les de BTT

“El gran objectiu és el mundial, al febrer a Suïssa”, diu

En menys d'una setmanas'han fet oficials les seves incorporacions a l'Sky Club Camprodon i el Polar-Trek

Kilian Jornet, Marc Pinsach, Gerard Vila, Nil i Oriol Cardona, Marta Garcia, Marta Riba i Clàudia Galicia són des de dilluns a Tignes amb la selecció catalana d'esquí de muntanya de la FEEC, en la primera concentració de la pretemporada d'hivern. Un any, el 2015, en el qual Clàudia Galicia competirà per l'Sky Club Camprodon, segons va fer oficial la setmana passada l'entitat del Ripollès. “En esquí estic amb el Dyanfit Team i el Club de Camprodon. Estic molt contenta de tenir un patrocinador com Dyanfit, que em proporciona el millor material del mercat i, també, de poder formar part d'un club com el Camprodon. A part de compartir-lo amb amics, podem fer una gran temporada tots junts, lluitar per la classificació per equips. Vull agrair la seva oferta per formar-ne part”, afirma l'osonenca des dels Alps, on prepara la que serà la seva segona temporada competint al primer nivell internacional. I afegeix els seus objectius, després del bronze en la cursa vertical i del campionat d'Europa i el títol estatal de quilòmetre vertical, la temporada passada: “Els campionats d'Espanya i algunes proves de la copa del món, fins que comenci la temporada de bici. El gran objectiu, per això, és el mundial, el mes de febrer a Suïssa.”

La bici

Amb 28 anys, i provinent de l'esquí de muntanya, Clàudia Galicia s'ha fet un lloc a l'esport d'elit, sobretot en la BTT. El seu primer triomf en la Titan Desert el 2013 va ser el seu trampolí definitiu i, des de llavors, ha guanyat també l'estatal de triatló cros (2013) i tres curses per etapes més aquest 2014: Titan Desert, Rioja i Andalusia Bike Race. Ja a Tignes, s'ha fet oficial aquesta setmana que l'any que ve correrà amb l'equip Polar-Trek. “ Són dues marques que té molt sentit que vagin juntes. Tenir-los de principals patrocinadors per al 2015 em fa molta il·lusió, estic molt contenta de l'ajuda que em donaran. Començaré la temporada de bici amb moltes ganes”, afirma, abans d'apuntar els que seran els seus objectius: “Andalusia Bike Race, Rioja, Titan, Volcat, els campionats d'Espanya de Bike Marathon i alguna cursa UCI Marathon a fora. I també m'agradaria començar amb alguna prova de ralli.” Per acabar, sintetitza: “Disfrutar, millorar els errors de l'any passat i intentar competir menys per no arribar tan fatigada al final de la temporada.”

Prioritats.
“Jo sóc arquitecta, però la meva gran passió és l'esport. No deixaré la meva feina per la competició, però sí que hi dedicaré totes les ganes i tot el temps que tingui per assolir els meus reptes”, afirma Clàudia Galicia, segona en la cursa de muntanya de Girona en les seves dues últimes edicions (fa quinze dies compartint l'arribada amb Anna Comet).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)