Handbol

L'afer de la federació s'enquista

Handbol. L'Ajuntament de Cerdanyola presenta recurs contra la sentència que permetia a la federació catalana l'aixecament del concurs de creditors. La federació respon amb una denúncia per “falta de legitimitat” del consistori

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va presentar dijous passat, minuts abans de finalitzar el termini d'apel·lació, un recurs contra la sentència del jutjat mercantil 6 de Barcelona que permetia a la Federació Catalana d'Handbol l'aixecament del concurs de creditors. En un comunicat fet públic ahir, la federació catalana explica que uns dies abans havia denunciat al mateix jutjat mercantil la falta de legitimació del consistori vallesà a formular impugnacions en tot el procés, ja que el 9 de desembre del 2013 es va compensar el crèdit de 502 euros que tenia amb l'Ajuntament. Segons la federació catalana, només els membres de la junta de creditors poden fer impugnacions. Abans de presentar la denúncia al jutjat, el president de la federació, Tomàs Moral, va comunicar a l'alcaldessa de Cerdanyola del Vallès, Carme Carmona, la falta de legitimitat que considera que l'Ajuntament té en aquest afer. El consistori vallesà no va cedir, i la federació catalana va tirar la denúncia endavant. En el comunicat difós ahir, la federació catalana informa que encara no ha rebut el contingut del recurs de l'Ajuntament. Tan aviat com el tingui, anunciarà les seves conclusions i avaluarà amb el seu equip jurídic els possibles danys i les presumptes responsabilitats derivades de l'actuació de l'Ajuntament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)