Atletisme

García Bragado s'incorpora al CA Laietània

Atletisme. L'incombustible marxador defensarà aquesta temporada els colors del club mataroní, on la seva filla s'entrena en salt de perxa

El traspàs del marxador Jesús Ángel García Bragado del CA Diputació al CA Laietània és una de les novetats més destacables del ball de fitxatges que cada mes de novembre marca el canvi de temporada atlètica. L'incombustible atleta d'origen madrileny, vuitè en els 50 km de l'europeu de Zuric, s'ha lligat al club mataroní perquè és on s'entrena la seva filla, Maria García Acedo, de 16 anys i especialista en salt de perxa. García Bragado, que amb 45 anys té tots els rècords de participacions olímpiques (6) i mundialistes (11), es va guanyar la plaça per a la pròxima edició del mundial de Pequín 2015 gràcies al vuitè lloc de Zuric i al magnífic registre de 3h45:41, que el van catapultar fins a la 17a posició del rànquing del curs.

Més enllà de la llicència i de la intervenció en alguna competició de lliga, no es descarta que l'experimentat marxador pugui col·laborar també en algunes qüestions tècniques amb el Laietània, juntament amb la seva entrenadora, Montse Pastor. Paral·lelament a la seva trajectòria esportiva, García Bragado exerceix també de regidor del Partit Popular a l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs.

Ball de fitxatges

En les últimes setmanes, a les planes d'aquest diari ja s'han publicat altres moviments d'atletes, com ara la incorporació de Natàlia Rodríguez, provinent del Nike, a les files del FC Barcelona, i la baixa d'Ana Peleteiro de les mateixes files blaugrana. La saltadora de triple competirà ara per Adidas. Altres novetats destacades són el fitxatge de Victòria Sauleda (ISS l'Hospitalet) pel New Balance i el de Marta Galimany (AA Catalunya) pel FC Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)