Més esport

Rocacorba decideix Cims de Girona, avui

Curses de muntanya. Última cita de la tercera lliga de cronos nocturnes, de 7 km

Des del pavelló de Canet d'Adri fins a Rocacorba, després de 7 quilòmetres i 900 metres de desnivell positiu acumulat. És la tercera cronoescalada de la lligueta Cims de Girona, la tercera edició de la qual es tanca aquest vespre (sortida a les 20 h) després de les de Sant Miquel i els Àngels.

El campionat, que organitzen Esports Nabes i Klassmark Trail, va limitar el nombre d'inscripcions –gratuïtes– a 200. Jaume Cornellà és el líder de la classificació general, amb 25 segons de marge sobre David Coma –va guanyar la primera– i 59 sobre Eric Moya. La classificació s'estableix per punts i Cornellà va ser el segon en les dues cites anteriors. En la categoria femenina, Eugènia Miró ha guanyat les dues cronos i té el triomf coll avall. Laura Pou i Míriam Comas són segona i tercera.

En acabat, es durà a terme a Canet d'Adri el sopar de cloenda i l'entrega de premis, a més d'un sorteig de material.

L'obertura de les Mission X3, demà

Cap de Creus, Ull de Ter i Catllaràs són les tres curses de muntanya de llarga distància que formaran la segona Mission X3, per a les quals s'obre demà el període d'inscripció. Les dates són el primer cap de setmana de maig (dies 2 i 3), l'últim (30 de maig) i 25 de juliol; en tres espais d'alt interès natural.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)