Més esport

Domini camprodoní a Donezan

Esquí de muntanya. Victòries d'Oriol Cardona, Clàudia Galicia i Pau Coll, amb segon lloc de Nil Cardona i tercer de Júlia Casanovas

Primera cursa i primera victòria de la temporada per a Oriol Cardona (Ski Club Camprodon), dissabte a la Vertical Race de Donezan, amb dotze segons de marge sobre el segon, el seu germà Nil Cardona, i gairebé un minut sobre l'andorrà Ferran Vila, tercer. A més dels dos banyolins, el seu cosí Pau Coll va aconseguir el triomf en la categoria júnior.

Clàudia Galicia va guanyar en la categoria femenina absoluta, amb mig minut de diferència sobre Marta Garcia Farrés (CE Calldetenes) i dos sobre Inka Bellés (Andorra) –en la seva primera competició–. Júlia Casanovas –tercera en la júnior femenina– va completar el domini de l'Ski Club Camprodon, que va tenir tots els seus representants a la competició de Mijanes entre els 20 primers de la classificació general, en una cursa amb un desnivell de 500 metres.

Zapater i Galicia, a Cambradase

Dos de dos per a Genís Zapater i Clàudia Galicia, després de la Cambradase, disputada ahir a l'Alta Cerdanya. Zapater havia guanyat el cap de setmana anterior la Nocturna del Pas de la Casa i, Galicia havia estrenat el seu compte el dia abans a Donezan. Ferran Vila i el grupista Gerard Vila van completar el podi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)