Més esport

Primer camp de criquet a Vidreres

Criquet. L'Ajuntament cedeix els terrenys de l'antic camp de futbol a la federació catalana durant deu anys

Vidreres tindrà el primer camp oficial de criquet de Catalunya gràcies al conveni que l'Ajuntament d'aquesta població va signar ahir amb la Federació Catalana de Criquet. L'alcalde de Vidreres, Jordi Camps, i el president de la federació, Khalid Shabaz Chuhan, van formalitzar l'acord que permetrà adequar els terrenys de l'antic camp de futbol per rebre els partits de la lliga catalana de criquet, que ara es disputen en espais provisionals. L'Ajuntament cedirà de manera gratuïta el terreny durant deu anys, que seran renovables, i permetrà l'ús dels vestidors contigus, mentre que la federació catalana es farà càrrec d'adequar el camp per a la pràctica del criquet. En l'acte de signatura també hi van ser presents el secretari general de l'Esport, Ivan Tibau; la regidora d'Esports de Vidreres, Margarita Solé; el vicepresident de la Federació Catalana de Criquet, Robert Masih; el director de la Fundació Nous Catalans, Àngel Colom, i el representant territorial de l'Esport a Girona, Josep Pujols.

La situació del camp es valora com a idònia perquè està situat en el punt intermedi entre les comarques de Girona i l'àrea metropolitana de Barcelona, que és on hi ha la majoria dels 44 clubs de criquet de Catalunya. La federació considera que aquesta instal·lació serà bàsica per a la consolidació de la selecció catalana, que tot just es va presentar el setembre passat. Pocs dies després feia un gran paper en un torneig a Malta, en el qual va aconseguir la victòria en els seus tres partits. L'objectiu últim de la federació és aconseguir el reconeixement internacional, cosa que permetria a la selecció catalana participar en les competicions oficials.

La federació també ha començat la tasca de promoció del criquet a les escoles catalanes mitjançant diversos tallers i la disputa del primer torneig interescolar de criquet sala, celebrat amb èxit l'octubre passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)