Més esport

Aroa Amilibia i Lara Ruiz, a l'europeu júnior

Cúrling. Es farà del 3 al 9 de gener a Praga i Amilibia serà la capitana de l'equip

Aroa Amilibia i Lara Ruiz, (Curling Puigcerdà) disputaran el campionat d'Europa júnior, del 3 al 9 de gener a Praga, amb la selecció espanyola. Les dues jugadores del club cerdà tenen 17 anys i en fa tres que competeixen.

Aroa Amilibia viurà la seva segona experiència, després de debutar en l'europeu l'any passat, i aquest cop serà la capitana (skip) del conjunt estatal, en què sí que debutarà Lara Ruiz. En el campionat d'Europa hi participen un total de 14 equips femenins i 18 de masculins, i els rivals d'Espanya en la primera fase seran Anglaterra, Itàlia, Polònia, Eslovàquia, Eslovènia i Turquia.

Tasca de promoció, a Puigcerdà

El Curling Puigcerdà és el club que té més jugadors en categoria júnior a nivell estatal, 8 (5 noies). Fa un mes, l'equip sencer del Puigcerdà, format per Carles de Moxó, Jordi Mas, Jordi Diví i Eduard Ferrer, amb Carlos Lorente, de l'Sporting Olla de Lliçà d'Amunt, com a reserva, van competir en l'europeu de categoria absoluta a Champery (Suïssa).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)