Ciclisme

Verges obrirà el Social d'Hivern de carretera

Ciclisme. El campionat, amb cinc proves, es disputarà també a Torroella de Montgrí, Bescanó, Banyoles i Palafrugell

La segona edició del gran premi Vila de Verges obrirà el 25 de gener el Campionat Social d'Hivern de ciclisme de carretera, format per cinc proves i pel qual comptaran els quatre millors resultats. És obert a totes les categories des de cadet fins a cicloturistes –amb revisió mèdica– i les curses tenen de 80 a 100 quilòmetres de recorregut –en la primera, organitzada pel Club Ciclista Montgrí i amb sortida a les 10 h, són 99.

Torroella de Montgrí (1 de febrer), Bescanó (8), Banyoles (15) i Palafrugell (21), on s'entregaran els premis als guanyadors de cadascuna de les categories, completen el calendari del campionat.

L' Hivernal Sant Genís, diumenge

Sant Genís de Palafolls reprèn aquest diumenge el calendari de ciclisme a les comarques gironines després de festes amb la marxa popular de BTT Hivernal Sant Genís, que tindrà un recorregut de 25 quilòmetres per l'entorn de la localitat i el Tordera, amb sortida a les 9.30 h des del camp de futbol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)