Més esport

Recuperant les pulsacions

Futbol sala. El Barça es recupera de la derrota en l'anada de la copa amb un triomf treballat contra un Peníscola que va fer suar molt els blaugrana

PENíSCOLA2


Barça5


Les ressaques després de nits complicades sempre són difícils, però ahir el Barça va saber-se sobreposar de la dura derrota en l'anada de les semifinals de la copa del Rei contra l'Inter i va mantenir el lideratge guanyant el Peníscola, rival que acostuma a rendir contra els equips de dalt. Ahir, com en la derrota de l'anada a terres valencianes, el Barça va sentir-se incòmode sobre la pista i no va acabar de carburar fins ben entrada la segona meitat. A més, Saad es va afegir a última hora a la llarga llista de baixes per una lesió a la planta del peu. Tot i això, les individualitats van avançar els homes de Carmona amb dues accions gairebé consecutives. Aicardo va obrir la llauna amb una canonada des de la distància i Dyego, a pler després d'una excel·lent jugada de Ferrão, va fer el segon. La resposta visitant va anar a càrrec del jugador cedit pel Barça al Peníscola, Pol Pacheco, que va resoldre amb precisió un un contra un davant Paco Sedano.

Després de la represa, el Barça es va trobar millor i bona prova d'això va ser el 3-1 que va marcar Ferrão. Un xut magistral, impossible per a Chema Mella, porter que també és propietat del Barça. De xut llunyà també va fer Rafa Usín el gol de la sentència. El Peníscola va treure el porter jugador per mirar de maquillar el resultat, però en va trobar una de freda i una de calenta. Wilde va tornar a marcar i Juanqui, de penal, va fer el 5-2 definitiu.

El Barça va imposar-se ahir a les lesions i a la dura derrota a Madrid per sumar un triomf que el manté líder de la lliga.

BARÇA: Paco Sedano, Aicardo, Dyego, Lin, Ferrão –cinc inicial– Gabriel, Sergio Lozano, Wilde, Ferry Plana, Rafa Usín i Miñano (porter suplent). PENÍSCOLA: Mella, Yeray, Pacheco, Ureña i Juanqui– cinc inicial– Fran Conde, Michel, Javi Alonso, Gonzalo, Pau Bellés, Iván (p. suplent) i Boris (p. suplent). GOLS: 1-0 (9') Aicardo. 2-0 (9') Dyego. 2-1 (10') Pol Pacheco. 3-1 (21') Ferrão. 4-1 (28') Rafa Usín. 5-1 (35') Wilde. 5-2 (38') Juanqui. ÀRBITRE: Cordero i Linares. PÚBLIC: 1817 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)