Més esport

Kilian Jornet, sense rival a la Font Blanca

Esquí de muntanya.L'esquiador català va penjar-se ahir a Andorra el segon or consecutiu de la copa del món

Kilian Jornet va demostrar ahir a Andorra que la desqualificació que va patir la setmana passada a l'Ski Écrins va ser del tot puntual. Ja es va refer el diumenge següent en la prova vertical i ahir, a la Font Blanca d'Andorra, va imposar-se sense pal·liatius per acabar penjant-se el segon or consecutiu de la copa del món. Ahir, l'esquiador català es va situar líder en el segon ascens del circuit– el més dur–i no va deixar la primera posició fins a la línia de meta. La retallada del recorregut pel fort vent que va fer ahir a l'estació de Vallnord no va impedir que Jornet s'exhibís. El francès Gachet i l'italià Antonioli van completar el podi. De la seva banda, Marc Pinsach va començar molt bé la prova, però va acabar cedint i caient a la 24a posició de la classificació, mentre que els germans Nil i Oriol Cardona van acabar 16è i 28è, respectivament.

Avui, a la mateixa estació andorrana de Vallnord, Jornet és el clar candidat a penjar-se l'or en la prova vertical. Seria el seu tercer en una copa del món que serà més curta després de la suspensió, per problemes econòmics, de la prova grega.

En l'apartat femení, Clàudia Galicia va arribar a la meta en una meritòria tercera posició. L'osonenca, que ja es va penjar el bronze a l'Ski Écrins, no va acusar la malaltia que l'havia acompanyat durant tota la setmana. De la seva banda, Mireia Miró va acabar quarta, Marta Riba cinquena i Marta Garcia-Farrés va ser setena, completant d'aquesta manera una actuació brillant de les catalanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)