Atletisme

Kabouri i Quílez són els més ràpids

Atletisme. Quart i tercer triomf en el Circuit Gironí de cros per als corredors del Lloret, que apunten al títol

El 26è cros de Vidreres, la prova amb què es reprenia, ahir, el Circuit Gironí de cros després del parèntesi del cap de setmana passat –es va disputar el campionat de Catalunya de cros curt per equips, a Sabadell– va estar marcat pel vent i el fred, ahir. Unes condicions que no van impedir que es disputessin les curses amb normalitat. Els més ràpids en les categories absolutes –es disputaven en format curt, de 5 quilòmetres– van ser Hamid Kabouri i Anna Quílez. Els dos són del CA Lloret La Selva i van obtenir la tercera i quarta victòria en aquesta edició del circuit, respectivament. Tots dos havien obtingut el seu darrer triomf a Riudellots de la Selva fa més d'un mes (el 14 de desembre).

Hamid Kabouri, que va guanyar el Gran Premi Consell Comarcal de la Selva l'any passat, va desfer l'empat a victòries (2) que tenia amb Adel Mechaal, després de córrer sol al capdavant de la cursa des del primer gir. En l'últim, el saltenc va córrer fins i tot a mig gas, mentre Jordi Rabionet (CA Salt- Esport Parra) s'imposava a Omar Es Salmouny (FC Barcelona) i Pablo García (Pratenc AA) en la lluita pel segon lloc.

Anna Quílez, encara en edat promesa, va obtenir el seu quart triomf i va encarrilar el que serà el seu primer títol en el Gran Premi, després de tornar a vèncer amb solvència una cursa en què Ángeles Rodríguez (Barcelona Atletisme) va ser segona i la local Sara Ramon (AA Catalunya), tercera. En la cursa de veterans, la més disputada en cadascuna de les cites del circuit, Luis Martín Gil (GEiEG) va superar Mario Suárez (UA Barberà) i Ferran Bosch (CN Olot).

Caldes serà el català de veterans

La 30a edició del cros de Caldes de Malavella, penúltima del calendari, diumenge, proclamarà els campions gironins de totes les categories i serà, també, campionat de Catalunya per a veterans i cadets.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)