Ciclisme

Losada, en el top 20 a San Luis

Ciclisme. El company de Joaquim Rodríguez en el Katuixa ha començat el curs amb un dinovè lloc en la cursa argentina, que es va adjudicar el local Díaz per davant del colombià Quintana

El català Alberto Losada (Katuixa) ha començat la temporada amb una bona actuació en el Tour de San Luis, en què es va classificar entre els vint primers de la general. La victòria final va ser per a l'argentí Dani Díaz (Funvic Brasilinvest-São José dos Campos), que va sorprendre corredors de la talla del colombià Nairo Quintana (Movistar) (3r) i de Dani Moreno (Katuixa) (6è).

El ciclista de Sant Just Desvern va finalitzar dues etapes entre els vint primers,i en la resta de jornades va mantenir una regularitat que li va permetre ocupar la dinovena posició al final.

Debut de Soler a l'elit

La prova argentina va ser l'escenari de l'estrena de l'últim català que ha fet el salt a la primera divisió del ciclisme professional. El vilanoví Marc Soler (Movistar) va participar en la primera carrera a l'elit i no va desentonar. Al final es va classificar en el 81è lloc, per davant de ciclistes de renom com Mark Cavendish (Quick Step), vencedor de l'última etapa, i Carlos Betancur (AG2R). El català es va mostrar satisfet amb el rendiment en la cursa, d'una setmana, i ho va qualificar de “gran experiència”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)