Ciclisme

Quart obrirà l'Open BTT

Ciclisme. Santa Coloma de Farners, Girona i Riudarenes completen el calendari

L'Open BTT BMW 2015 La Selva-Gironès comença diumenge a Quart, amb la primera de les quatre proves que es disputen aquest mes de febrer, els diumenges, al final de les quals s'establirà una classificació general per a totes les categories –de cadet a màster 60– amb obsequis per a tots els participants i premi per als tres primers. El format de les curses és de volta llarga i curta, amb sortida a les 9.30h i 10 minuts després, respectivament (a Quart seran 36 i 20 quilòmetres, amb 1.100 i 550 metres de desnivell positiu acumulat) i els corredors tindran els serveis d'avituallaments (2), esmorzar, obsequis, classificacions, rentat de bicicleta o speaker i música. Les preinscripcions per la primera cursa es tanquen demà i les inscripcions es poden fer el mateix dia de la cursa amb un recàrrec en el preu de 3 euros.

Joan Llordella es manté líder

El campdevanolenc del Buff va ser segon en la tercera etapa de la Transandes Challenge, de la qual és líder després de guanyar les dues primeres etapes. Ahir, Llordella va entrar a l'esprint amb Javier Püschel, campió l'any passat i tercer a la general, a 45 minuts. Tristan Cowie va ser tercer a 20 segons i ara és segon a 14:57 del català. L'etapa d'avui, la quarta, té 72 quilòmetres amb sortida i arribada de Catripulli.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.