Ciclisme

Collados és el primer líder de l'Open BMW

Ciclisme. 250 corredors entre totes les categories van participar a Quart en la primera de les quatre proves del campionat

Cristian Collados és el primer líder de la cinquena edició de l'Open BTT BMW la Selva, després de guanyar la cursa inaugural a Quart, en la qual van córrer 250 ciclistes entre totes les categories.

El recorregut llarg tenia 36 quilòmetres i 1.100 metres de desnivell positiu acumulat i Collados, de la categoria màster 30, el va completar en 1h45:09. Jose Garcia va ser segon, a gairebé 5 minuts del primer, i vencedor de la categoria màster 40. Oriol Frigola va completar el podi amb 1h50:10 i el millor sub-23. Frigola és el líder de la categoria elit, que es disputa de manera conjunta amb la sub-23. La resta de vencedors van ser: Eduard Gispert en júnior, Xavier Ferrer en màster 50 i Jamie Bookwalter en elit femenina. Els corredors de la categoria cadet van fer la volta curta, de 20 quilòmetres i 550 metres. Ramon Jordi i Anna Soler van ser-ne els vencedors.

Santa Coloma de Farners és la seu diumenge de la segona de les quatre proves del circuit, que es disputa de manera íntegra aquest mes de febrer i que es completa amb les cites de Girona el dia 15 i Riudarenes el 22.