Atletisme

La competició dels velocistes

Atletisme. Eduard Viles, Sergio Ruiz, Pau Fradera, Estela Garcia i Cristina Lara encapçalen el cartell en el campionat català de pista coberta a Sabadell, amb notables absències de migfondistes, repartits entre Luxemburg i València

El campionat de Catalunya en pista coberta es disputa demà a Sabadell amb notables absències i amb els velocistes com a principals caps de cartell. L'atapeït programa del cap de setmana, amb competicions a Saragossa, Gant, Luxemburg (avui) i València (demà), ha provocat que diversos migfondistes hagin optat per competir allà on tenen més possibilitats de millorar els seus registres. Així, Victòria Sauleda i Zoya Naumov (800 m) i Marc Alcalà i Llorenç Sales (1.500) corren avui a Luxemburg, i Àlex Rodríguez i Francisco Roldán (800) correran demà a València, en un control organitzat per la Federació Espanyola d'Atletisme.

En el campionat català a Sabadell, destaca el doble duel (60 i 200 m) que hauria d'enfrontar dues de les millors velocistes del país, Estela Garcia i Cristina Lara. Les atletes del València i del Barça ja haurien de tenir avui un primer frec a frec en la competició de Saragossa. Eduard Viles (60 m) i Sergio Ruiz (200 m), en canvi, apostaran per una única distància. A la capital vallesana tampoc no hi faltaran altres atletes internacionals com ara Pau Fradera (400 m), Esther Guerrero (800 m) i Anna Pinero (perxa), que també està inscrita a Saragossa. No seran a Sabadell, en canvi, Jackson Quiñónez (60 m tanques) ni Dídac Salas (perxa), que competeixen a Saragossa i Gant, respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)