Ciclisme

Triomf de Guillem Muñoz a Bescanó

Ciclisme. El barceloní del Tomàs Bellès va guanyar la tercera cursa del campionat social d'hivern, davant l'holandès De Maar i Miguel

Tercera cursa i tercer guanyador en el campionat social d'hivern de carretera. Ahir, en la setena edició de la cursa social Sport Ter Guillem Muñoz (Tomàs Bellès) va ser el més ràpid dels 160 corredors que van fer els 95 quilòmetres amb el Mas Llunès, les Serres, les Encies i l'alt d'Estanyol en el tram final, amb un final explosiu d'un quilòmetre i mig amb rampes del 18 per cent. A la cursa hi van participar dos
equips estrangers: un de francès i un de belga.

El pilot no es va trencar fins després de les Planes, quan un grup de quinze corredors van fer l'escapada i es van jugar el triomf en l'últim mur, amb Muñoz com a vencedor final i amb sis segons de marge respecte a l'holandès Marc de Maar (Team Roompot) i Antoni Miguel (CC Palafrugell), tercer i vencedor màster 30.

Els vencedors de la resta de categories van ser: Jelle Meesters (Willebroad) sub-23, Pere Obradors ( Trans-Lujan Mollet) júnior, Marijn de Vries (De Noordelijke) fèmina elit, Pau Miquel (Autocars Sagalés) cadet, Sílvia Roura (Bicis Esteve) fèmina júnior, Ginés Salmerón (Mon Bike Run) màster 40, Enric Colom (CC Montornès) 50, Alain Gadenne (CC Le Boulou) 60 i Joan Camara (CC Serinyà) cicloturista.

Banyoles, aquest diumenge, organitzarà la quarta de les cinc curses del campionat.