Atletisme

Quart títol per a González

Atletisme. La marxadora del FC Barcelona revalida el ceptre català amb un bon registre d'1h30:39 en 20 km, per davant de Beatriz Pascual

La mataronina Raquel González (FC Barcelona) va assolir dissabte a Igualada el seu quart títol, tercer de consecutiu, de campiona de Catalunya de marxa atlètica amb un bon registre d'1h30:39 en 20 km. L'atleta del FC Barcelona va fer la segona millor marca de la història de la competició, només per darrere de l'1h30:09 de Maria Vasco, el 2001. Camí de la victòria, González va avantatjar en més d'un minut Beatriz Pascual (València TiM), segona amb 1h31:51. Va completar el podi l'atleta promesa Mar Juárez (Montornés), amb 1h37:44.

Com la temporada passada, els registres en categoria femenina van ser millors que els de la masculina. El títol va ser per al promesa Marc Guerrero (FC Barcelona), amb 1h32:30, seguit pels atletes veterans, David Pueyo (Montornés) i Antonio González (JA Sabadell).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.