Futbol sala

Sembla que va ser ahir

El club celebra enguany el seu 40è aniversari i ahir va rebre la felicitació de l'Ajuntament de Santa Coloma

El president i fundador, Vicenç Garcia, va fer un repàs a la història de l'entitat i va reivindicar la necessitat de tenir pavelló nou

“El Marfil ens uneix”, deia ahir una imatge projectada a la paret de la sala de plens de l'Ajuntament de Santa Coloma. I ha unit durant quaranta anys. Per això, el consistori de la ciutat colomenca va rebre ahir una bona representació del club per reconèixer la seva tasca durant les quatre dècades de la seva història. “Sembla que va ser ahir i ja fa mitja vida”, va dir ahir el president i fundador del Marfil, Vicenç Garcia, quan recordava els inicis de l'entitat de Santa Coloma. “Quan vam començar, la ciutat era capdavantera en bàsquet, hoquei sobre patins i altres esports. Amb treball, esforç i dedicació, hem arribat fins on som ara”, va dir Garcia. Davant una bona representació del planter del club– format per 145 jugadors distribuïts en tretze equips– i els capitans del primer equip –Rubén, Dani Salgado i Albert Segura–, el president del Marfil es va mostrar cofoi de tenir un primer equip format (gairebé) íntegrament per jugadors de la casa, cinc d'ells fets al Marfil. “Això alimenta les esperances dels petits”, va afegir. Tot i això, Garcia no va voler perdre l'oportunitat de demanar ajudes a l'Ajuntament: “Fa molts anys que fem créixer un arbre que ara ens dóna fruits i no volem que ens els robin. Necessitem un pavelló nou per seguir mantenint la bona marxa del nostre club”. La construcció d'aquesta instal·lació ja sonava l'any 1999, quan el Marfil va jugar l'única final de la lliga que ha disputat l'entitat de Santa Coloma. Aleshores, el conjunt colomenc va perdre contra el Caja Segovia.

La final de copa, present

Durant l'acte, la final de la copa del Rei que el primer equip del Marfil jugarà el dia 2 de maig a Las Águilas (Múrcia) va estar molt present. L'alcaldessa, Núria Parlon, va voler felicitar el Marfil pel seu 40è aniversari i també picar l'ullet als tres capitans del primer equip donant-los l'enhorabona per la gesta assolida contra El Pozo. Parlon va assegurar que l'Ajuntament posarà dos autocars a disposició del club per a la final i que l'equip de la regidoria d'Esports, liderat per Diego Arroyo, ajudarà a fer tot el marxandatge perquè sigui “una final boja”. La final que Santa Coloma espera, la que desitja guanyar des de fa quaranta anys.

LES FRASES

Són quaranta d'anys d'història aportant un capital humà molt valuós per a la ciutat de Santa Coloma
Núria Parlon
alcaldessa de santa coloma
Un pavelló nou ens ajudaria a mantenir els fruits que ens dóna l'arbre que fa anys que cuidem
Vicenç Garcia
president marfil santa coloma

Jordi Torras, homenatjat a Cornellà

Cornellà va retre un homenatge ahir a l'excapità del Barça Jordi Torras per la seva llarga trajectòria amb la selecció espanyola. Torras va lluir el braçal de capità en un partit amistós contra l'Argentina que Espanya va guanyar per un ajustat 3-2, amb els gols de Raúl Campos, Pola i Avellino, en pròpia porteria. El català
va rebre una placa i una
samarreta amb el dorsal 135, la xifra d'internacionalitats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)