Tennis

Debut reeixit de Rafa Nadal a Rio

Tennis.El manacorí, vigent campió del torneig, va superar el primer tràngol sobre terra batuda del curs contra el tennista local Thomaz Bellucci. David Ferrer (2) va derrotar Dani Gimeno

La visita promocional al Sambòdrom de Rio de Janeiro promoguda per l'ATP no va alterar els bioritmes de Rafa Nadal (1) i David Ferrer (2) en el seu debut, la matinada de dimecres, en l'ATP 500 de la capital brasilera. Nadal, vigent campió, va superar el tennista local Thomaz Bellucci per 6-4 i 6-1 en una hora i 31 minuts, i Ferrer va derrotar el valencià Dani Gimeno per 6-4 i 6-3 en una hora i 29 minuts. El rival de Nadal serà l'asturià Pablo Carreño. Ferrer s'enfrontarà a l'holandès Thiemo de Bakker. Tots dos van tenir dificultats per sobreposar-se als bons serveis del rivals. “Era un partit complicat contra un tennista perillós”, va dir Nadal.

Montañés, endavant

El rapitenc Albert Montañés, per la seva banda, va aconseguir contra l'argentí Máximo González per 4-6, 6-4 i 6-0 el tercer triomf de la temporada, fet que li ha permès tornar al top-100. Montañés jugarà en segona eliminatòria contra l'uruguaià Pablo Cuevas, una de les grans sensacions del curs. En canvi, l'olotí Tommy Robredo va perdre en la segona eliminatòria contra l'austríac Andreas Haider-Maurer per 6-3 i 6-2 en tan sols 68 minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)