Ciclisme

Llongueras hi torna i Caballé s'estrena

Ciclisme. La segona prova de la copa Osona de trial 2015 es va disputar al pedregós traçat de l'ermita de Sant Salvador de Còdol

Sergi Llongueras va repetir triomf en la copa Osona de trial 2015, que es va disputar al pedregós traçat de l'ermita de Sant Salvador de Còdol, a les Masies de Roda, dues setmanes després de la cita inaugural de Tona. En categoria femenina, el triomf se'l va apuntar Carla Caballé, que passa a ser la líder de la classificació general, davant de la sabadellenca Gemma Abant, segona.

Un cop efectuades dues voltes al circuit de cinc zones, en una jornada marcada pel vent, Llongueras havia fet només tres punts de penalització i va aconseguir el triomf que el consolida com a líder de la general. Pol Tarrés va ser segon amb sis, i Jordi Araque, tercer amb 15 –tots dos són, també, segon i tercer en la general–. Més disputada va ser la lluita per la victòria en la categoria femenina perquè Caballé la va obtenir amb 10 punts, un menys que Abant. Alba Hidalgo va ser tercera, amb 31.

En les altres categories els guanyadors van ser: Benet Torrella, sènior; Martí Aran, cadet; Bernat Prat, infantil; Gerard Lladó, aleví; Hugo Orgaz, principiant; Marc Codina, benjamí; Èric Jular, prebenjamí; Guillem Maza, open verd; Arnau Forns, open blau; Àlex Cobles, open blanc, i Gil Vidal, open lliure.

Folgueroles, el 15 de març, serà l'escenari de la tercera cita del calendari de la copa Osona de trial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)