Tennis

Nadal arrenca bé a Buenos Aires

Tennis.El mataroní Albert Ramos va perdre contra el murcià Nico Almagro. A Dubai, el jove croat de 18 anys Borna Coric va eliminar l'escocès Andy Murray i es va plantar a les semifinals

El manacorí Rafa Nadal (1) va superar l'argentí Facundo Argüello per 6-4 i 6-0 i es va plantar en els quarts del torneig de Buenos Aires, refent-se de la derrota inesperada que va encaixar a Rio. El seu rival serà l'argentí Federico Delbonis. Feia deu anys que el balear no jugava a Buenos Aires, precisament des que el 2005 va perdre en els quarts de final contra Gastón Gaudio. El maresmenc Albert Ramos, per la seva banda, va perdre en la segona eliminatòria de vuitens –contra el tennista murcià Nico Almagro– per 6-3 i 6-4.

El xabià David Ferrer (2), per la seva banda, va salvar tres pilotes de set en el primer set i va acabar derrotant l'australià Marinko Matosevic en el seu debut a Acapulco –7-6 (4) i 6-4–. Ferrer ja ha guanyat dos títols aquest any i avui jugarà els quarts contra l'australià Bernard Tomic.

A Dubai la gran sorpresa la va donar el jove croat de 18 anys Borna Coric (84è de l'ATP), que es va desfer de l'escocès Andy Murray (3) per 6-1 i 6-3. Coric jugarà avui la semifinal contra Roger Federer (2). L'altre duel el disputaran el serbi Novak Djokovic (1) i el txec Tomas Berdych (4).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)