Tennis

Robredo, eliminat a Buenos Aires

Tennis. David Ferrer, pletòric, allarga fins al 15-1 el seu balanç en el 2015 i es planta a les semifinals d'Acapulco després de vèncer Bernard Tomic. Federer i Djokovic, finalistes a Dubai

L'olotí Tommy Robredo (2) va haver d'esperar fins dijous per debutar en l'obert de Buenos Aires després d'haver quedat exempt en la primera eliminatòria com a segon cap de sèrie del torneig. Divendres a la matinada (hora catalana) Robredo va eliminar en el seu debut per 6-1 i 6-2 el tennista argentí Renzo Olivo, un jove de 22 anys que havia superat el finlandès Jarkko Nieminen en la primera eliminatòria. Ahir al vespre va disputar els quarts davant del murcià Nico Almagro, que el va derrotar amb claredat per 6-3 i 6-2 en una hora.

En el torneig d'Acapulco, el xabià David Ferrer (2) va continuar amb la seva ratxa triomfal i es va desfer de l'australià Berard Tomic per 6-4, 3-6 i 6-1. El seu rival en la semifinal serà el nord-americà Ryan Harrison; l'altra semifinal la jugaran el japonès Kei Nishikori (1) i el sud-africà Kevin Anderson (4). Ferrer acumula en aquest 2015 quinze victòries i només ha perdut un partit.

Pel que fa al torneig de Dubai, el suís Roger Federer (2) va atropellar el descarat croat de 18 anys Borna Coric (6-2 i 6-1) en només 65 minuts. El seu rival en la final serà Novak Djokovic (1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)