Ciclisme

Madrigal i Salavedra guanyen el GP Inauguració a Vilablareix

El circuit del polígon industrial de Vilablareix, d'1,4 quilòmetres i planer, va ser l'escenari del Gran Premi Inauguració de la copa catalana de màsters 40, 50, 60 i fèmines que organitzava el CC Associació Ciclista Girona. A causa de l'elevada participació, amb 140 ciclistes, es van fer dues proves, una per als màster 40 i l'altra per a la resta amb 49 i 42 quilòmetres; respectivament. José Madrigal (Motor Begues) va ser el més ràpid dels tres escapats en la cursa de 40, resolta a l'esprint i amb només 13 segons d'avantatge sobre la resta del gran grup de corredors. En l'altra cursa no es va poder formar cap escapada i va resoldre's en una arribada massiva amb més de 40 corredors. El guanyador absolut va ser el màster 50 Santi Salavedra (Inmobiliarias León), mentre que els triomfs de les altres categories van ser Antonio Terrones (GN6 Cycling Team) en 60 i Olga Alexandra Roca (Morenito Cicles) en fèmines.