Més esport

Genís Grau, campió de Catalunya

Duatló. El garrotxí va ser tercer en el duatló de Reus, en el qual el Prat Distance va aconseguir el títol català per equips

Genís Grau va afegir diumenge un altre títol a la seva prolífica temporada d'hivern, el campionat de Catalunya de duatló per equips, amb el Prat Distance, el club de triatló pel qual va fitxar quan va acabar la temporada anterior per poder competir en l'àmbit internacional. Grau ha estat aquest 2015 campió de Catalunya de cros curt per equips en categoria absoluta al mes de gener i promesa al febrer i, a Càceres fa deu dies, bronze en l'estatal de cros, disciplina en la qual ha competit amb el Montornès.

En la 23a edició del duatló de Reus es van proclamar els campions de Catalunya de clubs, amb 5 km a peu, 20 de ciclisme i 2 més a peu. Genís Grau va ser tercer amb 1h01:38, a sis segons del vencedor i a dos del segon després de fer el segon millor parcial en el primer sector i el millor en el tercer. El Prat Distance va avantatjar d'1:26 el segon club, el Fasttriatlon (el Mataró va completar el podi masculí), amb la quarta posició de Mario Mazana, la vuitena d'Isam Mounir i l'onzena de Pol Recober. El Vic ETB va guanyar el títol femení, i el Fasttriatlon i el Reus van ser segon i tercer, respectivament.

Comencen les proves a Girona

Banyoles serà el marc aquest diumenge de la 25a edició del duatló de Banyoles i comarca, que organitza l'Ajuntament de la capital del Pla de l'Estany i que es disputarà en la distància esprint (5, 20 i 2,5 quilòmetres). La d'aquest cap de setmana serà la primera de les tres competicions que es disputaran a les comarques gironines, perquè el dia 22 serà a Castellfollit de la Roca on es farà la vintena edició del duatló de la Garrotxa-Castellfollit. El dia 29 es farà a Girona el segon duatló de Girona - Manter i, el 19 d'abril, Sant Joan de les Abadesses proclamarà els campions de Catalunya absoluts, femenins i de grups d'edat en la 22a edició de la prova que es fa al Ripollès sobre la distància olímpica i amb el coll de Canes en el sector de ciclisme. El dia 22, a Vallfogona del Ripollès, es fa també el dotzè duatló de muntanya de Vallfogona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)