Ciclisme

Cassà inaugura l'Open BTT Càrniques Celrà

Ciclisme. És el calendari de referència a les comarques gironines i el més veterà del país

Cassà de la Selva acull aquest diumenge la primera de les sis proves de l'Open BTT Càrniques Celrà, el calendari de referència de les comarques gironines i el més veterà del país, les dues darreres proves del qual permetran proclamar els campions gironins i de Catalunya a Sant Feliu de Guíxols i Fornells de la Selva, respectivament.

El format de les curses, obertes a totes les categories i per a les quals les inscripcions es fan on line, recupera el circuit de 10 quilòmetres, més competitius i segurs pel que fa a logística que els recorreguts més llargs i a una sola volta. Les sortides seran al Parc de Bombers i, els circuits, pels paratges del puig de les Miloques o la resclosa de Can Vilallonga.

La Cape Epic, amb un pròleg

Diumenge comença amb un pròleg de 20 quilòmetres, també, l'única cursa per etapes de BTT de categoria especial de la UCI; la Cape Epic. Són 7 etapes amb un total de 730 quilòmetres i 16.000 metres de desnivell positiu acumulat en la qual participen Josep Antoni Hermida i Rudi van Houts (Multivan Merida), Marc Trayter i Jordi Puig (Scalebikes C. Juià), i David Rovira i Antonio Ortiz (Buff).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)