Més esport

Nan Oliveras inicia el compte a Banyoles

Duatló. El garrotxí del Where Is The Limit? guanya la 25a edició de la Duatló de Banyoles i Comarques, amb 400 participants

Nan Oliveras (Where Is The Limit?) va obtenir el triomf ahir en la 25a edició de la Duatló de Banyoles i Comarques, que es va disputar en la distància esprint (5 quilòmetres a peu, 19 de ciclisme i 2 més a peu) i que va tenir 400 participants. Nan va imposar un ritme molt fort des del començament, amb el millor parcial a peu (15:31), i va seleccionar el grup capdavanter amb vuit unitats en el sector de bici en un nou circuit tancat que arribava a Esponellà per Fontcoberta, i sis en el segon a peu; en aquests va marcar el quart millor temps. El garrotxí, que començava la temporada de competició, va fer 55:45 i va guanyar 11 segons al segon i millor absolut (Nan és sub-23), Ivan Limia (CT Montornès), gràcies a la seva habilitat en l'última transició. Rodrigo Torres (Fasttriatlon) va completar el podi masculí, mentre que el femení el van ocupar Maria Remedios Carrasco (Absolut Sport), amb 1h07:59, Laia Conesa i Isabel Gràcia (Fasttriatlon).

Nan començarà les competicions de triatló a nivell internacional al mes que ve, i aquest diumenge tornarà a competir en una duatló, la de Castellfollit de la Roca (20a Duatló de la Garrotxa - Castellfollit), també esprint.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)