Ciclisme

Hermida, tercer en la primera etapa en línia

Ciclisme. El cerdà es va mostrar satisfet de poder tornar a pujar en un podi a la Cape Epic

“És una sensació agradable tornar a pujar al podi després de la mala sort de l'any passat”, va dir Josep Antoni Hermida (Multivan-Merida), tercer ahir en la primera etapa en línia de la Cape Epic, la cursa per etapes de BTT en la qual competeix amb l'holandès Rudi van Houts i de la qual són tercers en la classificació general després de ser sisens en el pròleg, diumenge.

“Tenim cames per lluitar per la general, però pot passar qualsevol cosa”, va afegir el cerdà després de 4h48:53 per completar els 113 quilòmetres d'ahir sota una intensa pluja que va provocar caigudes i abandonaments. L'any passat, el cerdà i l'holandès van guanyar el pròleg però no van poder acabar la cursa per uns problemes al·lèrgics d'Hermida, els mateixos que obligar-lo a abandonar el mes passat l'ABR; la primera cursa del 2015 en la que competia.

L'equip que formen el suís Christoph Sauser i el txec Jaroslav Kulhavy van guanyar l'etapa d'ahir i van pujar al primer lloc de la general amb 1:33 de marge sobre Hermida. Antonio Ortiz i David Rovira (Buff) ocupen el lloc 45 a 1h05:05 i Jordi Puig i Marc Trayter (Scalebikes C. Juià) el 130 a 2 hores.

La segona etapa, avui, té 92 quilòmetres i 2.300 metres de desnivell positiu acumulat amb la sortida i l'arribada d'Oak Valley Wine Estate.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)