Tennis

Albert Ramos i David Ferrer s'acomiaden a Indian Wells

Tennis. El mataroní va perdre amb Djokovic, i el xabià, contra Tomic

El serbi Novak Djokovic (1) va posar fi a la bona actuació del mataroní Albert Ramos en el Masters 1000 i el va fer fora en la tercera eliminatòria per 7-5 i 6-3. El maresmenc va anar per davant en el primer set (3-2), però va cometre dues dobles faltes –en el sisè joc i en el dotzè– que van facilitar la remuntada del balcànic. Djokovic va cometre més errors no forçats –32 per 28–, però Ramos no va connectar ni un sol cop guanyador –10 del rival–. El serbi jugarà els vuitens contra el nord-americà John Isner (16), botxí del sud-africà Kevin Anderson. L'australià Bernard Tomic (32), per la seva banda, va infligir al xabià David Ferrer (8) la segona derrota de l'any per 7-5 i 6-4. Van accedir també a vuitens l'escocès Andy Murray (4), que va superar l'alemany Philippe Kohlschreiber (26) per 6-1, 3-6 i 6-1, i el japonès Kei Nishikori (5), que va fer fora l'espanyol Fernando Verdasco (28) per 6-7 (6), 6-1 i 6-4. Els altres duels de vuitens són: Kokkinakis-Tomic, Murray-Manarino i López (12)-Nishikori.

En dobles, Marcel Granollers i Marc López van perdre en la segona eliminatòria contra Rafa Nadal i Pablo Carreño per 6-4 i 6-4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)