Ciclisme

Hermida repeteix podi en la Cape Epic

Ciclisme. Segona etapa en línia i segon tercer lloc per als Multivan-Merida, que pugen al quart lloc en la general

“Estem molt contents, l'equip ha funcionat molt bé i no hem tingut cap problema; només un moment d'incertesa en què se'ns han escapat dos equips, l'Specialized i el Topeak. I ara som quarts en la general i cada cop estem més junts”, explicava Josep Antoni Hermida (Multivan-Merida) tot just acabada la segona etapa en línia de la Cape Epic, la tercera després del pròleg inicial de diumenge i que tenia un recorregut de 92km i 2.300 m de desnivell amb sortida i arribada a Oak Valley Win Estate. Hermida i Rudi van Houts van ser tercers ahir amb 5:58 més que els líders de la general, Sauser i Kulhavy (Specialized), que van repetir triomf d'etapa després de 4h06:50 en una jornada disputada a un ritme frenètic.

“Dia a dia anem complint el nostre objectiu”, afegia el cerdà per acabar la seva intervenció, el seu missatge aquest any després que en l'edició de l'any passat es posés líder en el pròleg però hagués d'abandonar la cursa per problemes al·lèrgics. Els Multivan-Merida són ara quarts en la general amb 7:31 de desavantatge respecte als líders i 35 segons respecte a Hynek i Lakata (Topeak), segons ahir. Antonio Ortiz i David Rovira (Buff) ocupen el lloc 35 en la general a 1h53:21 dels líders i Jordi Puig i Marc Trayter (Scalebikes C. Juià), el 134 a 3h35:08. La tercera etapa, avui, durà els participants de la cursa per etapes de BTT per parelles amb més nivell del món fins a HTS Drostdy, amb 128 km i 2.300 m de desnivell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)