Més esport

El Duatló de Girona Manter, el dia 29

Duatló. La segona edició de la prova es va presentar en un acte apadrinat per Pau Busquets i Nan Oliveras

El segon Duatló de Girona Manter es va presentar ahir a l'ajuntament de la ciutat en un acte apadrinat pels triatletes internacionals Pau Busquets (TGCB) i Nan Oliveras (WITL?). La prova es disputarà el 29 de març i forma part del circuit català de duatló i de la lliga de clubs de duatló, motiu pel qual quan falta una setmana per tancar les inscripcions ja hi ha més de 60 participants en la cursa infantil i 180 en la d'adults. “Girona està en bona forma esportiva i des de l'Ajuntament tenim la voluntat de donar suport a activitats d'aquest tipus”, va dir la tinenta d'alcalde i regidora d'Educació i Esports, Isabel Muradàs, que va presidir una presentació en què també va intervenir Enric Hernández, entrenador i director esportiu del Club Triatló Girona Costa Brava, organitzador de la prova.

Fontajau serà el punt de sortida i arribada de les curses –la infantil, a les 10 h, i la d'adults, a les 10.30 h–, que té un primer sector a peu de 5 quilòmetres pels voltants del pavelló i el parc de la Devesa, un de 25 de ciclisme a la vall del Llémena i un altre de 2,5 a peu. En les curses infantils, els nens i nenes de 6 a 10 anys fan 800, 2.000 i 500 metres, i els d'11 a 14, 1.000, 4.000 i 800.

Temporada alta de duatlons

Nan Oliveras va guanyar diumenge el 25è Duatló de Banyoles, el primer de la temporada a la demarcació i que es disputava en distància esprint, com el d'aquest cap de setmana a Castellfollit de la Roca o el del dia 29 a Girona; tots puntuables per al circuit català i la Lliga de Clubs. La 22a edició del Duatló de Sant Joan de les Abadesses serà també campionat de Catalunya, el dia 19 i en distància olímpica. Una setmana abans el circuit català s'haurà disputat a Vic també en olímpica i, una després, Blanes obrirà la temporada de triatlons a la demarcació amb una prova en distància esprint. A Vallfogona del Ripollès es corre aquest diumenge el dotzè Duatló de Muntanya, que es disputa també en distància esprint.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)