Més esport

Triomf de Nan a Castellfollit

Triatló. Segona victòria en dues setmanes per a Oliveras, ahir amb un minut d'avantatge

Nan Oliveras (Where Is The limit?) va aconseguir la segona victòria en dues setmanes, ahir en la 20a Duatló de la Garrotxa- Castellfollit i set dies després del seu debut competitiu a Banyoles. “Estic molt content per haver guanyat, m'estic trobant molt bé aquesta pretemporada i ja tinc ganes de competir a nivell internacional en triatló a les copes d'Europa i del Món”, va dir Nan, que aquest diumenge buscarà el tres de tres a Girona. Ahir, amb 300 participants, va treure un minut al segon després dels 5 quilòmetres de cursa a peu, 20 de ciclisme i 2 més a peu, en els quals el triatleta, que aquesta setmana va fer 22 anys, va marcar el segon, tercer i millor (6:57) parcials, respectivament, per acabar en 57:45. Iñaki Baldellou (Vic) i Albert Parreño (Fasttriatlon) van completar el podi masculí, i les tres primeres noies van ser la polonesa Paulina Kotfica, Sònia Julià (Igualada) i Marta Sànchez (Vic).

Routier, Grau i Domènech ja hi són

Carol Routier va ser 26a en la copa del món ITU de New Plymouth (Nova Zelanda), la seva segona cita internacional de la temporada, després del seu debut a les sèries mundials d'Abu Dhabi. La banyolina va ser un altre cop la millor en natació (9:34) d'una cursa disputada en la distància esprint i que va completar en 1h02:13. Els garrotxins Genís Grau i Aleix Domènech van córrer la copa d'Europa de Quarteira (Portugal) i van acabar en els llocs 13 i 14.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)