Ciclisme

“Tinc una bona relació amb la Volta”

Tejay van Garderen Guanyador de l'etapa reina

L'alè de Porte, Contador, Martin i companyia no espanta De Clercq. “L'etapa de muntanya ja està acabada i crec que tinc una bona oportunitat per salvar l'avantatge de 21 segons. Tinc una bona oportunitat per fer alguna cosa maca en la general”, va explicar després de posar-se el mallot de líder per primera vegada.

L'altre protagonista de la jornada, el nord-americà Tejay van Garderen (BMC), va admetre que estava descontent després de dimecres i que tenia al cap buscar la victòria. “Ja vaig guanyar a Vallter 2000, sembla que tinc una bona relació amb la Volta.”

L'espanyol Alberto Contador va explicar l'ascens a la Molina: “Ha estat una pujada una mica complicada, especialment a causa del fort vent que bufava. Era impressionant la diferència d'anar al davant o a roda.” I va revelar l'estratègia que havia seguit: “He volgut jugar una mica de lluny, potser això ho he pagat al final. Però estic content.” No va especular sobre les possibilitats de victòria en la general i simplement es va limitar a afirmar que la prioritat és recuperar i esperar.

D'altra banda, Alejandro Valverde, que en unes altres circumstàncies hauria pogut aspirar al triomf a la Molina, va reconèixer que havia patit una mica per culpa de la caiguda d'ahir, que li havia deixat “el cos adolorit”.

Finalment, l'ebrenc Edu Prades (Caja Rural) va disputar i superar una de les etapes més complicades de la seva carrera: “En la Volta el nivell és molt alt, el ritme és de World Tour, i això es nota a les cames. He intentat agafar un grup que m'anés bé per poder superar l'etapa com pogués. S'ha anat molt ràpid des del principi.” I malgrat la condició de debutant, es va mostrar ambiciós amb vista a la jornada d'avui: “És un dia que em podria anar bé, perquè conec l'arribada, però s'ha de superar el port i mirar a veure si em queden cames.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)