Un altre que surt escaldat del Palau

Handbol. El Benidorm es defensa en el primer temps amb agressivitat, però el Barça no té pietat en el segon

BENIDORM25

BARÇA41

El Barça va sumar el triomf número 23 en 23 partits a la lliga Asobal en un duel en què el Benidorm, equip revelació de la temporada, li va plantar cara sense contemplacions a la primera part. L'equip de Xavi Pascual, sense Karabatic –molt dosificat aquest 2015–, no va trencar el partit fins ben entrada la segona part, quan el desgast físic va passar factura al Benidorm.

Al Barça li va costar avançar-se en el marcador (7-6) i quan ho va fer els visitants no es van arronsar, sobretot en defensa. Carlos Grau va ser sancionat amb dues exclusions seguides, però això no va intimidar el Benidorm, que atacava fins i tot amb el porter jugador quan eren un de menys en pista. Amb tot, el partit ja tenia color blaugrana (19-15).

En la segona part el
Barça va estar més concentrat. La pujada d'intensitat en defensa es va pagar amb tres exclusions seguides de Viran, Sorhaindo i Noddesbo, però l'equip es va escapar definitivament gràcies a les aturades de Gonzalo i al joc ofensiu de l'equip, que en el darrer quart d'hora va passar per sobre del Benidorm, molt cansat per l'esforç previ. La màxima diferència va arribar en l'últim segon, quan Saubich va completar un ràpid contraatac iniciat per Gonzalo.

23 4 0 19 548 628

FC BARCELONA: Saric, Tomàs (7), Gurbindo (5), Sorhaindo (2), Viran (1), Entrerríos (4), Sigurdsson (5) –equip inicial–, Pérez de Vargas, Noddesbo (2), Sarmiento (3), Rutenka (4), Jallouz, Lazarov (5), Saubich (3), Rey i Sáez (2).. BM BENIDORM: Moyano, Porras (3), Dídac (4), Esteban, Grau (1), Jiménez (6), Cuartero (4) –equip inicial–, Guzmán, Santamaría (1), Javier Sánchez (1), Torras, Rodríguez, Jorge Sánchez (6) i Llorens. PARCIALS: 3-4, 6-5, 11-6, 14-10, 17-12, 19-15; 23-17, 25-19, 29-22, 33-23, 35-25 i 41-25. ÀRBITRES: Casado i Vera. PÚBLIC: 1.216 espectadors.