Tennis

Favorits ferms

Tennis. Nadal (2) va debutar en el Masters 1.000 de Miami amb un triomf molt clar contra Almagro. Murray (3) i Nishikori (4), endavant

El debut de Rafa Nadal (2) en el Masters 1.000 de Miami va ser ràpid i plàcid. El belar es va desfer del murcià Nicolás Almagro per 6-4 i 6-2 sense titubejos. Un break en el tercer joc del primer set va ser suficient. En la segona mànega, el trencament altre cop en el tercer joc va acabar de descentrar Almagro, botxí del manacorí en la darrera edició del Godó. Nadal, que jugarà la tercera eliminatòria contra Fernando Verdasco, busca el seu primer títol a Miami després de quatre finals perdudes. També va passar per idèntic resultat Andy Murray (3), que va superar el nord-americà Donald Young. El suís Stan Wawrinka (7), va tenir més feina contra l'argentí Carlos Berlocq –6-7 (9), 7-5 i 6-2–. Tampoc no va fallar el japonès Kei Nishikori (4), que va esbandir per la vida ràpida el rus Mikhaïl Iujni per 6-2 i 6-1. El xabià David Ferrer (6) per la seva banda, va endossar un doble 6-1 en només 58 minuts a l'argentí Federico Delbonis.

Ramos, eliminat

Pel que fa als catalans, el mataroní Albert Ramos va cedir en la tercera eliminatòria contra el francès Adrian Mannarino (28) per 6-4, 3-6 i 6-2.

En noies Carla Suárez va derrotar la francesa Alize Cornet per 6-0 i 6-4 en 65 minuts i es va plantar als vuitens de final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)