Més esport

700 corredors en la Romànic Extrem

Curses de muntanya. Roger Viñas i Paloma Lobera van guanyar la marató de la tercera edició de la prova

La tercera edició de la Romànic Extrem va consolidar la marató i la mitja marató de muntanya de la Vall de Bianya en el calendari com una cursa de referència tant pel que fa a participació –700 corredors entre les dues distàncies, amb els 600 dorsals esgotats feia tres mesos i els 100 extres en poques hores– com al seu recorregut i organització. L'Hostalnou de Bianya era, en aquesta ocasió, el punt de sortida i arribada d'unes curses que passaven per la vall de Farró, Sant Salvador de Bianya i la carena de Sant Miquel del Mont, inèdits fins ara en les anteriors edicions i bona mostra de l'aposta per descobrir la Garrotxa que ofereix la cursa.

Els favorits a la lluita pel triomf no van fallar i Roger Viñas va aconseguir distanciar-se d'Aleix Fàbregas en l'últim tram de la distància reina per endur-se un triomf el podi del qual completaria Jordi Gamito per establir en 4 hores la barrera entre els tres primers i la resta. Els locals Jordi Casadellà, Ismael Vila i Eduard Caballero, tots tres del TRC Aresta, van arribar quart cinquè i sisè.

La festa

Una de les novetats d'aquesta edició de la Romànic Extrem va ser la Pasta Party de dissabte al vespre, al Restaurant Ca la Nàsia i amb la presència de Jordi Saragossa; el fotògraf oficial de l'equip Salomon International i de Kilian Jornet que va fer una conferència per explicar les seves experiències.

Marató masculí
1r. Roger Viñas (Besttrail)
3h52:05
2n. Aleix Fàbregas (Esp. Ripoll)
3h52:42
3r. Jordi Gamito (Race land)
3h56:26
Marató femení
1a. Taloma Lobera (Matxacuca)
4h42:37
2a. Mercedes Arcos (UEC Aoia)
4h44:46
3a. Dolors Morcillo (UEC Aoia)
4h51:33
Mitja marató masculí
1r. Jaume Quintana (Matxacuca)
2h00:30
2n. Xavi Llamas (Sport HG)
2h02:43
3r. Joan Comas (Besalú Cros)
2h03:28
Mitja marató femení
1a. Núria Villegas (CE Teià)
2h25:58
2a. Montse Corominas
2h36:20
3a. Raquel Velasco (Polo)
2h38:51
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)