Més esport

412 corredors a Vallfogona

Curses d'orientació. La segona Copa Catalana 2015 de Curses d'Orientació de llarga distància estava organitzada pel club Aligots

Vallfogona del Ripollès va ser el marc diumenge de la segona Copa Catalana 2015 de Curses d'Orientació a peu, que va organitzar el Club Aligots Girona Orientació i va tenir 412 participants entre totes les categories.

Ampa Gil (CO Berguedà) va guanyar la categoria elit femenina amb un temps d'1h19:26, seguida d'Anabel Valledor (BadalonaO), amb 1h23:18, i Laura Serra (CO Berguedà), amb 1h37:33. Lluis Bedós (Xinoxano) va guanyar en elit masculina, amb 1h22:38, i Pol Ràfols (COCatalunya) i Pau Llorens (COBerguedà) van completar el podi a 7 i 8 minuts de Bedós.

Els primers llocs d'Ainara Larrea en D21B, Joana Martí en D18 i Paula Padilla en D16; els segons de Mariona Padilla en D10 i Manel Sànchez en H45, Joan Espasa en H21B i els tercers de Sergi Oliveras en H18 i Ernest Pou en H10 van ser els millors resultats dels Aligots.

Palamós i Pals, el cap de setmana

A Palamós es fa dissabte la tercera prova puntuable de la Catalana 2015 de Curses d'Orientació, en la modalitat esprint i organitzada per la UE Vic. L'endemà, Pals serà l'escenari de la quarta i en llarga distància –l'organitza el Berga–. En tots dos casos es proclamaran els campions de Catalunya.