Tennis

Djokovic-Nadal a Montecarlo

Tennis. El serbi va apallissar Marin Cilic i el balear va saber serrar les dents contra David Ferrer. L'altra semifinal la disputaran l'imprevisible francès Gael Monfils i el txec Tomas Berdych

El manacorí Rafa Nadal (3) es va plantar ahir a les semifinals del Masters 1.000 de Montecarlo gràcies a un triomf molt treballat contra el xabià David Ferrer (5) per 6-4, 5-7 i 6-2 –en dues hores i 44 minuts– que el reforça mentalment en un moment de falta de confiança pels darrers resultats. Nadal va materialitzar sis trencament i va cedir el seu servei quatre vegades. Nadal, a més, es va revenjar de la derrotar del 2014 en la mateixa eliminatòria i contra el mateix rival.

El seu rival en la semifinal de la part de dalt del quadre serà el màxim favorit, el serbi Novak Djokovic (1), que va apallissar el croat Marin Cilic per 6-0 i 6-3 en el duel balcànic en tan sols 65 minuts de superioritat abassegadora en què el número u mai no va cedir el servei. Djokovic i Nadal no s'enfronten des de la final de Roland Garros 2014, en què el manacorí va consumar la seva novena corona a París. En el còmput dels enfrontaments entre tots dos, Nadal mana: 23-19.

El txec Tomas Berdych (6), per la seva banda, va passar sense excessiu desgast per la retirada del canadenc Milos Raonic (4) amb 5-2 i només 31 minuts de joc. Raonic va haver de plegar per molèsties al peu dret. Berdych s'enfrontarà avui en la semifinal de la part de baix del quadre a l'imprevisible francès Gael Monfils (14), que ahir va esbandir el búlgar Grigor Dimitrov (9) per un contundent 6-1 i 6-3. El botxí de Roger Federer en els vuitens de final va necessitar tan sols 58 minuts per superar el seu qualificat rival i s'entreveu com un rival molt complicat per a Berdych. Monfils, físicament irreprotxable, ja havia derrotat Federer en la darrera final de la copa Davis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)