Més esport

Dotzè lloc de Genís Grau a la Copa d'Europa de Melilla

El triatleta de Castellfollit de la Roca va tornar a acabar entre els 15 millors de la Copa d'Europa de triatló, en aquest cas en dotzè lloc, en la prova disputada a Melilla en la distància olímpica i en la qual Aleix Domènech va acabar en el lloc 37. Grau va fer 1h55:37, a menys de dos minuts del vencedor (Gordon Benson) i amb uns parcials de 20:17 en natació, 57:37 en ciclisme i 35:21 a peu. Domènech va estar al davant fins la cursa a peu. Madrid acull el 10 de maig la següent Copa d'Europa en la qual els dos garrotxins buscaran la classificació per al Campionat d'Europa sub-23, que es fa a Banyoles l'últim cap de setmana del mes de juliol.